Over Ons

Over ons

Sinds 2017

Sinds eind juni 2017 ben ik afgeschoold als schoonheidsspecialiste en ben nu gestart met het schoonheidssalon te Valmeer.
Vanaf juli 2018 ben ik erkent lid van de Belgische Beauty Federatie. Tijdens 2018 heb ik mijn getuigschrift van Esthetisch deskundige behaald eveneens als Medische pedicure.Elke bezoeker van het schoonheidssalon kan rekenen op mijn volle aandacht.

Wat de kwaliteit, de opvolging én het resultaat van de behandeling ten goede komt. Alle gelaats- en lichaamsverzorgingen worden afgestemd op uw noden en behoeften. Het is heel belangrijk dat mijn klanten zich goed kunnen ontpannen tijdens de behandeling en dat ze met een goed en tevreden gevoel naar huis gaan.
Bij mij kan U terecht voor gelaatsverzorgingen, detox, massages, ontharingen, pedicure, manicure en wimperextensions, wimperlifting,micro blading, eyeliner, bindweefsel massage, anti aging, PLASMA Medical. Alle verzorgingen zijn zowel geschikt voor dames als heren. Bovendien biedt KLAPP een aangepast gamma verzorgingsproducten voor de mannenhuid.

Voor verdere informatie kan U vrijblijvend contact opnemen.


Het verhaal achter Hyaluron 7

Dit effectieve vochtinbrengende masker biedt een heel bijzondere zorgervaring. Vochttekorten in de huid kunnen worden gecompenseerd en fijne rimpels kunnen worden verminderd.

Lees meer
MEN³ Baardkam

Als jij een baard draagt ken je vast wel de baardkam. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een baardkam en een gewone kam? Ontdek het in deze blog!

Lees meer
Hoe reinig je de huid?

Hoe reinig en onderhoud je uw huid zodat deze zijdezacht en vitaal blijft, lees het in deze blog. De producten vind u in onze shop en voor meer info kan u vrijblijvend een afspraak maken via telefoon of per mail.

Lees meer
7 DAY TREATMENT AMPULLEN POWER KUUR

Breng meer variatie in uw verzorgingsroutine. Elk deurtje staat voor een heel bijzonder verzorgingsmoment dat leuk is en overtuigt door de effectieve eigenschappen van de werkzame stoffen.

Lees meer