Over Ons

Over ons

Sinds 2017

Sinds eind juni 2017 ben ik afgeschoold als schoonheidsspecialiste en ben nu gestart met het schoonheidssalon te Valmeer.
Vanaf juli 2018 ben ik erkent lid van de Belgische Beauty Federatie. Tijdens 2018 heb ik mijn getuigschrift van Esthetisch deskundige behaald eveneens als Medische pedicure.Elke bezoeker van het schoonheidssalon kan rekenen op mijn volle aandacht.

Wat de kwaliteit, de opvolging én het resultaat van de behandeling ten goede komt. Alle gelaats- en lichaamsverzorgingen worden afgestemd op uw noden en behoeften. Het is heel belangrijk dat mijn klanten zich goed kunnen ontpannen tijdens de behandeling en dat ze met een goed en tevreden gevoel naar huis gaan.
Bij mij kan U terecht voor gelaatsverzorgingen, detox, massages, ontharingen, pedicure, manicure en wimperextensions, wimperlifting,micro blading, eyeliner, bindweefsel massage, anti aging, PLASMA Medical. Alle verzorgingen zijn zowel geschikt voor dames als heren. Bovendien biedt KLAPP een aangepast gamma verzorgingsproducten voor de mannenhuid.

Voor verdere informatie kan U vrijblijvend contact opnemen.


Huidaandoeningen baard én oplossingen

In het gezicht zijn huidaandoeningen en imperfecties erg vervelend. Je voelt je voortdurend bekeken, je hebt jeuk… Scheren met een klassiek open scheermes of Safety Razor is net dan toch te overwegen.

Lees meer
BROW LAMINATION

Brow Lamination is een nieuwe behandeling die ervoor zorgt dat natuurlijke wenkbrauwhaartjes inde juiste richting geplaatst worden.

Lees meer
De DermaRoller, wat en hoe?

De Dermaroller verhoogt het opnamevermogen in de bovenste huidlagen. De rollende beweging werkt als een micromassage en leidt tot activering van de cellen, ontdek meer in deze blog

Lees meer
MEN³ Herenparfum

Belgische kwaliteit met internationale allure...op weg naar één van de meest populaire mannengeuren aller tijden.

Lees meer